Loading...

Thirij

Bodywarmer 100% linnen, voering 100% polyester.

530.00

Deze zandkleurige bodywarmer is de perfecte aanvulling op je garderobe voor het voorjaar. De buitenkant is gemaakt van hoogwaardig linnen, wat zorgt voor een stijlvolle en natuurlijke uitstraling. De voering is van zacht polyester, waardoor de bodywarmer comfortabel en warm is om te dragen.

De bodywarmer heeft een klassiek en tijdloos ontwerp met een ritssluiting aan de voorkant en twee zakken aan de zijkanten. De neutrale zandkleur maakt het gemakkelijk te combineren met verschillende outfits, van casual tot meer formele looks.

Of je nu een wandeling maakt in het park of een dagje gaat shoppen, deze bodywarmer houdt je lekker warm en ziet er ook nog eens modieus uit. Een must-have voor iedere fashionista!

 

Thirij is een luxueus herenmodemerk dat synoniem staat voor hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap. Elk kledingstuk is met zorg vervaardigd in Italië, waarbij alleen de beste natuurlijke materialen worden gebruikt. De collecties van Thirij stralen elegantie, stijl en tijdloze klasse uit, en zijn ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan kwaliteit en exclusiviteit. Met Thirij ben je verzekerd van kledingstukken die niet alleen comfortabel en duurzaam zijn, maar ook een statement maken van verfijning en allure.

Bekijk meer producten