Skip to content

Veel gestelde vragen

In deze tijd zijn wij van mening dat wij maximaal vindbaar willen zijn, 24 uur per dag 7 dagen per week moet de klant bij ons terecht kunnen. Maar voor het stukje extra service en advies verwelkomen wij u van harte in onze fysieke winkel.
Nee, verre van zelfs. Op de website zetten wij uitsluitend onze NOOS artikelen of de artikelen die wij extra uit willen lichten op onze webshop. Het is dus altijd raadzaam om naar de winkel toe te komen als u op onze webshop niet exact vindt wat u zoekt.
Al onze producten staan op voorraad in ons kassasysteem, aan het einde van de dag wordt deze automatisch geüpdatet blijkt het dat bij toeval het door u bestelde product net in de winkel is verkocht. Dan ontvangt u aan het einde van de dag een automatische e-mail dat het product (tijdelijk) is uitverkocht en u ontvangt binnen 5 werkdagen uw aankoopsom retour.
U kunt betalen met de volgende betaal middelen: IDeal, SEPA-Incasso, Creditcard en PayPal
Ja u kunt binnen 14 dagen na levering de producten retourneren in de winkel.
Al onze producten worden met zorg ingepakt en zo snel mogelijk naar het dichtstbijzijnde Post NL punt gebracht doorgaans streven wij binnen 2 werkdagen te leveren.
Categorie
Merk
Prijs – slider
121200
Maat
Boordmaten
Confectiematen
Schoenmaten
Inch maten
Riemmaat
Sokkenmaat
Kleur